2015-12-25 Juldagsfiske i Lidköping och ny drömfisk för Alexander!

Idag gjorde jag och Alexander ett nytt försök på bron inne i Lidköping för att se om några lakar var på stig- och bithumör. Efter att ha haft sporadiska kontakter med flera mindre fiskar under eftermiddagen dog fisket ut helt framåt kvällen. Klockan 23 hade vi bestämt att vi skulle avbryta. 22:50 högg det på alexanders spö. Fisken kunde bogseras in till kanten och håvas utan större dramatik. Fisken hade enorma proportioner och vägde hela 5560g och mätte endast 80cm!!! Snacka om fetto! Ny drömfisk för Alexander som haft ett osannolikt år med många superfiskar!
/Fredrik
 
 

2015-12-19 Lakefiske ikväll!

Ikväll åkte jag upp till Lidan för att försöka ta en lite större lake. På plats är Niklas Svanlund och Nicklas Kolbeck. Jag kollade väderprognosen innan jag åkte och det såg ok ut, men väl på plats blåste det och regna ganska rejält under hela kvällen. 6 lakar kom upp under kvällen varav en över regg. Det blev nytt PB för mig på 4560g/ 87cm! 

/Alexander

2015-12-14 Rekordet officiellt!

Ja, då var det nya idrekordet officiellt. 3780g och 61,5cm är sannerligen ett mycket svårslaget rekord. Grattis än en gång Alexander till en riktig drömfisk! Nu är det bara till att knipa färnarekordet och braxenrekordet också men du kanske ska börja med lakerekordet?
/Fredrik